Модульна лабораторія: особливості проектування

Модульна лабораторія: особливості проектування


Можливість проведення досліджень в будь-якому місці робить модульні лабораторії незамінними для багатьох сфер діяльності.

Експерт виготовляє модульні лабораторії для різних галузей промисловості: нафто-газопереробної, екологічної, асфальтобетонної, будівельної та інших.

Індивідуальний підхід

Кожна модульна лабораторія має бути оптимізованою для найкращої продуктивності та безпеки, враховуючи всі особливості галузі, в якій вона застосовується. Тому кожний проект опрацьовується під конкретні задачі

Проектуються індивідуально не тільки меблі та розміщення обладнання, а й електрична мережа, вентиляційна та витяжна системи, підведення води та каналізація, тощо. Для зручної роботи персоналу всередині модульної споруди часто виділяють кімнату для персоналу чи кабінет.

Комплексність та мобільність

У зв'язку з можливістю використання лабораторій у різну погоду, модульна споруда оснащується обігрівачами та кондиціонерами, що дозволяє виконувати робочі процеси цілий рік, незалежно від температурних умов.

Металева конструкція модульних споруд виготовляється в посиленому виконанні, з можливістю перевезення разом з обладнанням та меблями (меблі фіксуються до підлоги та до стіни). Це гарантує міцність та довговічність лабораторій, а також можливість швидкого монтажу та демонтажу.

Найпоширеніші розміри модульних споруд довжиною 6 м, 9 м, 12 м. Для безперешкодного перевезення по території України та закордон виготовляються модулі з габаритами, що не перевищують розміри зазначених в правилах дорожнього руху України (Довжина - до 20 м. Ширина - до 2,55 м. Висота - до 4 м). 

Меблі для мобільної лабораторії

Модульні лабораторії не лише оснащуються меблями, але і включають в себе всі необхідні системи для забезпечення роботи. Сюди входить електрична мережа, вентиляційна та витяжна системи, а також системи підведення води та каналізації.

Столи під обладнання, столи-мийки, зонти витяжні, шафи для зберігання, меблі для лаборантської кімнати продакт-спеціаліст планує та розставляє всередині модульної споруди, спираючись на перелік обладнання та побажання завідуючого лабораторії.

Лабораторне обладнання наші експерти також можуть запропонувати згідно з направленістю лабораторії та запланованих для проведення досліджень.

Під обладнання проектується і електрична мережа, враховуючи потужність кожного приладу.

Готовий проект модульної споруди 

Клієнт отримує готовий проект модульної лабораторії, що включає в себе:

  1. Комерційну пропозицію з детальним описом модульної лабораторії, який включає:
    -    Конструкцію та внутрішнє оздоблення модульної споруди (каркас, дах, стеля, підлога, стіни, двері, вікна, меблі);
    -    Електричну мережу (освітлення, розетки, щиток з автоматами, електричний лічильник, стабілізатор напруги);
    -    Вентиляційну та витяжну систему;
    -    Додаткову комплектацію (кондиціонери, конвектори, бойлер, підведення води та виведення каналізації)
  2. План модульної споруди з розташуванням меблів
  3. План з розташуванням обладнання
  4. Тривимірне зображення модульної лабораторнії зовнішнього та внутрішнього вигляду.

Для замовлення модульної лабораторії заповніть форму нижче, або зателефонуйте за номером для отримання професійної консультації: +38 044 364 42 42

Довірте свою лабораторію Експертам!

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.