Меблі лабораторні Експерт в новинах

Меблі лабораторні Експерт в новинах

Національна Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) регулярно проводить моніторинг атестованих лабораторій, які відповідають за контроль якості та безпеку лікарських засобів у країні.

В рамках моніторингу в листопаді-грудні 2023 робочі візити відбулися в:

  • лабораторії фармакопейного аналізу Держлікслужби, що в Харкові;
  • лабораторії з контролю якості лікарських засобів ТОВ «Добробут-лікилаб» у Києві;
  • центральній лабораторії з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції.

Ці заходи стали медійним приводом та освітлювалися в засобах масової інформації. Приємно зазначити, що лабораторні меблі Експерт теж потрапили у кадр. Кілька фото з першоджерел додаємо до цієї новини.

Держлікслужба продовжує закликати громадян повідомляти про будь-які підозри щодо якості лікарських засобів, використовуючи зручний спосіб, зокрема через офіційний сайт http://surl.li/btcdy. Відкритість та взаємодія з громадськістю є важливим аспектом у забезпеченні безпеки та ефективності лікарських засобів на українському ринку.

Посилання на першоджерела:
https://www.apteka.ua/article/682550
https://www.apteka.ua/article/680949

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.